Bu toplantıya daha önceki toplantıya katılmamış 9 arkadaşımız daha katıldı. yani en azından okulda yaklaşık 35 kişi ne yapacağımızdan haberdar.
ikinci toplantıda ki gündem maddelerini ele alırsak;
1- Öncelikli olarak müzik odasının yenilenmesi, ekipman eksiklerinin giderilmesi konusu tartışıldı.
2- İleriki tarihlerde düzenlenecek olan enstrüman atölyelerinden bahsedildi.
3- ikinci dönem gerçekleşecek enstrüman derslerinin nasıl düzenleneciğine dair bilgi alışverişinde bulunduk.
4- Gidilecek toplu konserler ve programlardan hakkında konuşuldu.
5- Redd grubu hakkında üyeler bilgilendirildi..
ama Redd grubu okulumuza gelemedi... bunun için menejerleri ile görüşüldüğünde önce bize döneceğini söyledi, daha sonra dün kaza geçirdik(?) denildi.. lakin ben bunlara inanmadım. basbayağı menejer unutmuş ve bahane uydurmuşlar gibi geldi bana.. can sıkıcı bir durumdu, etkinliğin iptal olması kesinlikle öğrenci dekanlığı veya müzik kulübünün hatası değildi.. grubun ağır canlılığı ile ilgili bir durum bu bana kalırsa.. madem önceki gün kaza geçiriyorsun neden etkinliğin gerçekleşeceği saate kadar haber vermiyorsun demezler mi adama? çocuk kandırıyorlar sanki.. öte yandan grup bir hafta boyunca okulda paşa paşa reklamını yaptı bu da onların yanına kar kaldı... sizler gibi ben de bu durumdan memnun değildim, gerçi hayatımda redd dinlemedim o da ayrı..